Mini-kipspiesjes met saffraanaïoli

4
25 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Week de saffraan in een kommetje met 1 el warm water. Doe de knoflook met het citroensap en de mosterd in een (maat)beker. Pureer het met de staafmixer glad. Voeg het ei, het water met de saffraan en zout toe.
  • 3 Zet de staafmixer in de maatbeker en schenk er in een dun straaltje de olie bij. Trek de staafmixer langzaam omhoog tot een romige knoflooksaus ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 4 Rooster op de barbecue de kipspiesjes in 4 min. bruin en gaar. Serveer met de saffraanaïoli en een paar sneetjes geroosterd stokbrood.

Mini-kipspiesjes met saffraanaïoli is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Visceviche en aspergetagliatelle
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aïoli maar dan ook echt aïoli
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelpudding Met Broccoli
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
MUSCLOS AL VAPOR AMB OLI DE CERFULL
30-60 min -
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept