Mini-focaccia

4
120 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Strooi het keukenzout in een kom. Voeg de bloem, de olijfolie, het water en in een kuiltje de gist toe.
  • 2 Kneed het in de keukenmachine of met de mixer tot een soepel deeg. Laat het deeg onder een schone theedoek ca. 45 min. rijzen.
  • 3 Druk het deeg plat en kneed er de olijven en rozemarijn door. Verdeel het deeg in 12 stukjes. Rol er balletjes van, leg ze in de muffinvorm en druk ze plat. Laat de mini-focaccia nogmaals ca. 45 min. rijzen.
  • 4 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bestrooi de broodjes met het zeezout en bak ze in de voorverwarmde oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar.
  • 5 Leg ze op een schaal en besprenkel ze royaal met extra vierge olijfolie.

Mini-focaccia is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Focaccia met venkelsalade en runderreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Cookies met Smarties
20 min Snack
Bekijk recept