Mini-carré met sjalot en groene peperboter

4
10 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe 2/3 van de boter in een kommetje en prak er met een vork de peperkorrels door. Voeg zout naar smaak toe. Bewaar de groene peperboter afgedekt in de koelkast.
  • 2 Smelt in een gourmetpannetje een beetje van de resterende boter. Bak de rundercarré in 2 min. per kant bruin en gaar.
  • 3 Leg het vlees op het bord. Fruit in het bakvet een beetje sjalot en paar ringetjes bosui. Verdeel de sjalot en bosui met een paar vlokjes groene peperboter over het vlees.

Mini-carré met sjalot en groene peperboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode port-peperboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote Chicago style
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gegrilde biefstuk met maïs
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept