Mexicaanse taco's met runderspies, mais en koriander

4
10 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Gril het vlees rondom in ca. 5 min. lichtbruin en rosé vanbinnen.
  • 3 Verwarm de taco’s op een hoekje van de barbecue. Of volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • 4 Schep voor de salsa de geprakte avocado, het limoensap, de maïs en de helft van de koriander door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de avocadosalsa over de taco’s.
  • 5 Leg de spies op de salsa en strooi de resterende koriander erover. Serveer met de partjes limoen.

Mexicaanse taco's met runderspies, mais en koriander is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept