Mediterraan stoofvlees met pesto

4
115 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een braadpan de helft van de olijfolie. Fruit de uit en de knoflook 1 min. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak 4 min. mee. Schenk de wijn erbij.
  • 2 Voeg de gepelde tomaten en debouillon toe. Druk de tomaten met een spatel klein. Breng tegen de kook aan.
  • 3 Draai het vuur laag, leg de rozemarijn in de pan en stoof het vlees in 1,5 uur afgedekt zachtjes gaar.
  • 4 Kook aan het einde van de stooftijd de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de tomatenplakjes met de bladpeterselie over een schaal. Besprenkel met de laatse olijfolie en balsamicocrème. Bestrooi met zout en peper.
  • 5 Haal de takjes rozemarijn uit de pan. Roer de pesto door het stoofvlees en breng op smaak met zout en peper. Leg de tagliatelle op de borden. Verdeel er het stoofvlees over en serveer met de tomaten-peterseliesalade. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.

Mediterraan stoofvlees met pesto is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Mediterraan meergranenbrood
10 min Snack
Bekijk recept
Gevulde tomaten met mediterrane filets
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische filets met groene pepersalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvie met citroen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept