Maaltijdsalade van veldsla en chèvre chaud

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.
  • 2 Vang 3 eetlepels van het bietenvocht op uit de verpakking en houd het apart. Snijd de bietjes in partjes. Halveer de citroen. Rasp de citroenschil van de ene helft en pers het sap eruit. Snijd de andere helft in partjes.
  • 3 Meng de rasp, het citroensap, het bietensap, de mayonaise, de helft van de dille en zout en peper naar smaak tot een dresssing.
  • 4 Leg de schijfjes geitenkaas naast elkaar op de bakplaat en verwarm ze 5 min. in de oven.
  • 5 Verdeel de veldsla over grote diepe borden. Schep de linzen met de bietjes en dressing om in een kom en verdeel het mengsel vervolgens over de veldsla.
  • 6 Leg de warme schijfjes geitenkaas erop en bestrooi met de rest van de dille. Serveer met een partje citroen.

Maaltijdsalade van veldsla en chèvre chaud is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle chaud-froid met salsa van grijze garnalen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Chaud-froid van venusschelpen op bloemkoolmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeienbrochetten en anijskaramel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade Chevre Chaud
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene maaltijdsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde maaltijdsalade met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met mango en sperziebonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept