Little gem met serranoham en perzik

4
15 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord. Maak de little gem schoon en haal de blaadjes van de kropjes. Was en droog de sla. Halveer de plakjes serranoham in de lengte.
  • 2 Verdeel de little gem met de serranoham, de perziken en de ui over een schaal. Strooi er de hazelnoten over.
  • 3 Klop een vinaigrette van de wijnazijn, de olijfolie, de mosterd en de kervel. Breng de vinaigrette op smaak met zout en peper en besprenkel de salade ermee.

Little gem met serranoham en perzik is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Sandwich met gerookte zalm en verse kaas met kappertjes
20 min
Bekijk recept
Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept