Lauwwarm bosvruchtentoetje

4
40 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.
  • 2 Doe alle vruchten in een schaal en meng 100 g van de suiker, de vanillesuiker en ½ el bloem voorzichtig erdoor.
  • 3 Meng voor de crumble 200 g bloem met de boter en de rest van de suiker door elkaar tot een kruimelige massa en schep die in de ovenschaaltjes. Het deeg hoeft niet aangedrukt te worden.
  • 4 Verdeel het fruit over de crumble. Schuif de schaaltjes in het midden van de voorverwarmde oven en bak ca. 25 min.
  • 5 Laat afkoelen tot het lauwwarm is en serveer met de Griekse yoghurt.

Lauwwarm bosvruchtentoetje is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige hummus met paprika
35 min -
Bekijk recept