Kruidige varkenshaas

4
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 140 °C.
  • 2 Verhit de boter in een koekenpan. Bestrooi de varkenshaas rondom met zout en peper. Braad het vlees rondom lichtbruin aan.
  • 3 Leg het vlees in een ovenschaal en bestrooi het met de tijm. Braad het vlees in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.
  • 4 Haal het vlees uit de oven, leg er losjes een stuk aluminiumfolie op en laat het vlees ca. 10 min. rusten.
  • 5 Verhit intussen de helft van de olie in een grote koekenpan, voeg de aardappelschijfjes toe en bak ze op middelmatig hoog vuur in ca. 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Verhit de resterende olie in een hapjespan, voeg de spinazie toe en roerbak in ca. 3 min. gaar. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de aardappelen en de spinazie over de grote borden. Snijd het vlees in dunne plakken en verdeel ze over de borden.

Kruidige varkenshaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept