Kruidige tabouleh met abrikoos

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking met de bouillon in plaats van water en voeg de ras el hanout toe. Boen intussen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen en pers de citroen uit.
  • 2 Roer de couscous met een vork los en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Meng er de abrikozen, de komkommer, de tomaat, de knoflook en de bosui door.
  • 3 Schep de olijfolie door de couscous en breng op smaak met de komijn, de munt en zout en peper.

Kruidige tabouleh met abrikoos is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
IJsparfait met abrikozen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept