Kruidige knoflookbiefstukjes met krieltjes en rucola

6
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de minibiefstukjes in een kom om met de balsamicoazijn, de fijngehakte knoflook, de fijngehakte rozemarijn en 3 el olijfolie. Marineer het vlees afgedekt 15 min. op kamertemperatuur; schep halverwege een keer om.
  • 2 Verhit in 3 gourmetpannetjes een beetje olijfolie. Bestrooi het vlees met zout en peper. Bak in ieder pannetje twee biefstukjes in 1-2 min. per kant bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar.
  • 3 Bak in 3 andere pannetjes in een beetje olijfolie de minikrieltjes in 6 min. goudbruin en gaar. Leg het vlees op de borden en schep er de aardappeltjes bij. Verdeel er een beetje rucola over.

Kruidige knoflookbiefstukjes met krieltjes en rucola is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept