Kruidige kipkarbonade met chili-korianderolie

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Dep de kipdijkarbonades droog met keukenpapier. Wrijf ze in met de olijfolie, de kerrie, het kaneel en zout en peper naar smaak.
  • 2 Meng voor de chili-korianderolie het sap van een halve citroen met de rest van de olijfolie, de knoflook, de komijn, het chilipoeder, de helft van de koriander en zout en peper naar smaak.
  • 3 Gril de kipkarbonades op de barbecue boven matig vuur in 30 min. goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig.
  • 4 Leg de karbonades op een schaal en schep er de chili-korianderolie over (houd wat olie over om er los bij te serveren). Bestrooi met de rest van de koriander.
  • 5 Snijd de rest van de citroenen in partjes en serveer deze, met de chili-korianderolie erbij. Lekker met pitabroodjes.

Kruidige kipkarbonade met chili-korianderolie is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofcrème met gerookte eendenfilet
20 min
Bekijk recept
Wortelsoep met korianderolie
Bekijk recept
Quinoa met gegrilde courgettes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Feijoada
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept