Krokante gamba met currydip

4
25 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie om te frituren tot 180 °C. Snijd van het filodeeg flinterdunne reepjes. Dep de garnalen droog met keukenpapier en wikkel de deegreepjes er omheen.
  • 2 Meng de roerbaksaus met de mayonaise en verdeel over de amuselepels. Halveer de komkommer in de lengte. Snijd met de dunschiller 10 lange linten van de komkommer. Wikkel elk lint om je vinger tot een rolletje.
  • 3 Bak de garnalen in de hete olie in 2 min. goudbruin en gaar. Laat ze uitlekken en bestrooi met zout naar smaak. Leg op elke amuselepel een garnaal en maak af met een komkommerrolletje.

Krokante gamba met currydip is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktailgarnalen basisrecept
10 min Snack
Bekijk recept
Currydip
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse Currydip
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept