Knapperige taco's met feta

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking van de tacoschelpen. Doe de sla, tomaatjes, ui, feta en koriander in schaaltjes en zet op tafel.
  • 2 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min rul. Voeg de seasoningmix met het water toe en smoor het gehakt 5 min. zachtjes.
  • 3 Verwarm intussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de voorverwarmde oven. Halveer de avocado’s, haal de pit eruit en verwijder de schil. Pureer het avocadovlees met de staafmixer en meng met de guacamole-dipmix.
  • 4 Schenk de tacosaus in een schaaltje en zet met de tacoschelpen, het gehakt en de guacamole op tafel. Laat iedereen aan tafel zelf de taco’s naar wens vullen.

Knapperige taco's met feta is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept