Knapperige taco's met feta
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
25 min-
restaurant
Hoofdgerecht
link
Jumbo
print
Ingrediƫnten
1 zakje Santa Marla Taco seasoning mix
1 pak Santa Marla taco shells
1 zakje Santa Marla guacamole dip mix
1 pot Santa Marla Taco sauce mild
1 kleine kropsla
250 g cherrytomaatjes
1 rode ui
100 g feta
40 g koriander
2 el olijfolie
500 g rundergehakt
2 rijpe avocado's
100 ml water
1 staafmixer
Bereiding
Verwarm de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking van de tacoschelpen. Doe de sla, tomaatjes, ui, feta en koriander in schaaltjes en zet op tafel.
Verhit in een koekenpan de olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min rul. Voeg de seasoningmix met het water toe en smoor het gehakt 5 min. zachtjes.
Verwarm intussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de voorverwarmde oven. Halveer de avocado’s, haal de pit eruit en verwijder de schil. Pureer het avocadovlees met de staafmixer en meng met de guacamole-dipmix.
Schenk de tacosaus in een schaaltje en zet met de tacoschelpen, het gehakt en de guacamole op tafel. Laat iedereen aan tafel zelf de taco’s naar wens vullen.
Knapperige taco's met feta is een recept van
Jumbo
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta »
Salade van tomaten, komkommer en feta »
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt »
Kroketten van courgette met feta »
Salade met kalkoen, appel & wortel »
Knapperige salade met peterseliedressing »
Tandoorikip en groenten met pappadums »
Knapperige rucolasalade »