Knapperige rucolastamppot met runderrookvlees

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 min. gaar. Verhit ondertussen in een hapjespan de olijfolie.
  • 2 Fruit de ui met de knoflook 5 min. zachtjes zonder te kleuren. Schenk de melk bij het uimengsel en breng aan de kook.
  • 3 Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Schep er in gedeeltes het ui-melkmengsel door tot je een smeuïge stamppot hebt. Voeg vervolgens de rucola, de tomaatjes en het rookvlees toe.
  • 4 Voeg voor een extra smeuïge stamppot nog een scheutje olijfolie toe en breng op smaak met zout en peper.

Knapperige rucolastamppot met runderrookvlees is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Canapés met rookvlees
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Artisjokspread
10 min Snack
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept