Knapperige croissantjes met rauwe ham en feta

4
40 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 ºC.
  • 2 Doe de wortel en de bieslook in een kom. Verkruimel de fetakaas erboven en schep alles door elkaar.
  • 3 Rol het croissantdeeg volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking uit. Snijd het deeg los in punten. Leg een plakje ham op elke punt deeg en verdeel een beetje van het wortel-fetamengsel over de ham.
  • 4 Rol het croissantdeeg van de brede kant op naar het puntje. Leg de croissantjes op de bakplaat.
  • 5 Bestrijk de bovenkant van de croissants met ei. Strooi nog wat overgebleven wortel-fetamengsel over de croissantjes.
  • 6 Bak de croissantjes in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

Knapperige croissantjes met rauwe ham en feta is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept