Kipschotel met paksoi en kokosmelk

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de olie in een koekenpan. Bak de kipreepjes met de paprika en de sjalot in 3 min. aan. Verhit de andere helft van de olie in een wok. Voeg het wit van de paksoi, de koolreepjes, de kerrie- en het chilipoeder toe. Bak de groenten 2 min. al omscheppend.
  • 2 Voeg het groene blad van de paksoi toe. Doe de kokosmelk met het bouillontablet in de wok en breng aan de kook.
  • 3 Draai het vuur laag. Voeg de kip met de paprika en sjalot toe en verwarm nog 2 min.
  • 4 Voeg de ringetjes bosui toe. Breng op smaak met limoensap, de suiker en eventueel nog een beetje zout en peper. Bind de saus naar wens met een beetje allesbinder.
  • 5 Verdeel de mihoen over de borden. Schep de kipschotel erop.

Kipschotel met paksoi en kokosmelk is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kip met rijsttimbaaltje en courgettestukjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coq au vin (Kip in rode-wijnsaus)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hete kipschotel
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel met satésaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept