Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos

4
10 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de kokos in een droog gourmetpannetje en schep op een bord.
  • 2 Verhit de olie in een gourmetpannetje. Bak de kipsaté in ca. 6 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
  • 3 Verwarm wat satésaus in een gourmetpannetje, voeg het water en sambal naar smaak toe. Houd de saus warm.
  • 4 Leg de kipsaté op de borden. Schep de satésaus erover en bestrooi met een beetje geroosterde kokos.

Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Satébroodjes met ijsbergsla
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met satésaus en uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met pinda-chilisaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veggie kipsatéwrap met taugé
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept