Kipkarbonades met pittige piccalilly

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 min. gaar en giet ze af.
  • 2 Bestrooi ondertussen de kipkarbonades met zout, peper en paprikapoeder naar smaak. Verhit de vloeibare margarine in een grote koekenpan en bak de kipkarbonades in ca. 20 min. bruin en gaar, keer ze geregeld. Voeg na 5 min. de sjalotjes toe en bak ze mee.
  • 3 Neem de kip en de sjalotjes uit de koekenpan, leg ze op een bord en houd ze warm. Roer de bevroren tuinerwtjes door het braadvet in de koekenpan en verwarm ze ca. 5 min. op een hoog vuur. Roer de helft van de pittige piccalilly erdoor. Schep de aardappels en de kip erdoor.
  • 4 Verdeel het gerecht over de borden en serveer de rest van de piccalilly erbij.

Kipkarbonades met pittige piccalilly is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige spitskool met kipkarbonade
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelse kip met pikante komkommersalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige kipkarbonade met chili-korianderolie
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel van kip en gepofte kaneelappeltjes
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept