Karbonade met pepersaus en verse spinazie

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt in een koekenpan ? van de boter. Bak de krieltjes in 10-12 min. goudbruin en gaar. Smelt in een tweede koekenpan ½ van de overige boter. Bestrooi de karbonades met zout en peper en bak ze in 10 min. bruin en gaar.
  • 2 Smelt de laatste boter in een hapjespan. Voeg de spinazie in 3-4 porties toe. Laat de spinazie al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verwarm intussen de pepersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Verdeel de karbonades met de spinazie over de borden. Schep de pepersaus over het vlees. Serveer met de krieltjes.

Karbonade met pepersaus en verse spinazie is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept