Italiaanse artisjoksalade

4
20 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Halveer de artisjokharten en de cherrytomaatjes, snijd de ui in dunne partjes en de fetakaas in blokjes.
  • 3 Klop voor de dressing de olijfolie met de knoflook, het citroensap, de balsamico azijn en zout en peper naar smaak door elkaar. Doe afgegoten maccheroni met de artisjokharten, de tomaatjes, de ui, de olijven, de kaas en de tonijn in een slakom en besprenkel met de dressing. Schep de salade aan tafel om.

Italiaanse artisjoksalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamstengels met artisjoksalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane artisjoksalade met gedroogde tomaten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept