Italiaans stoofvlees met rode wijn en rozemarijn

4
115 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een braadpan de olijfolie. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak in 5 min. rondom bruin aan. Schep het vlees op een bord.
  • 2 Bak in het bakvet de pancetta met de ui, de knoflook, de wortel en de bleekselderij 4 min. zachtjes. Schep het vlees erdoor. Schenk de wijn erbij en breng tegen de kook aan. Voeg de tomaten toe en breng opnieuw aan de kook.
  • 3 Draai het vuur laag. Leg de takjes rozemarijn in de pan en stoof het vlees in 1,5 uur gaar
  • 4 Kook de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Breng het stoofvlees op smaak met de helft van de kaas, peper en eventueel een beetje zout. Verwijder de takjes rozemarijn.
  • 5 Verdeel de tagliatelle over de borden. Schep er het stoofvlees op en bestrooi met de rest van de kaas.

Italiaans stoofvlees met rode wijn en rozemarijn is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept