Indiase paella

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met de kippenbouillontablet. Kook de kurkuma mee, zodat de rijst een gele kleur krijgt.
  • 2 Rooster het sesamzaad goudbruin in een droge koekenpan en schud ze op een bord.
  • 3 Fruit de bosui in de vloeibare margarine en voeg de kip toe. Breng de kip op smaak met zout en peper en bak de kip al omscheppend bruin en gaar. Schep de kip en de ui uit de pan.
  • 4 Roerbak de prei en paprika in het bakvet van de kip en kruid het met de kerriepoeder of garam masala. Breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Schep de kip door de groenten, warm alles al omscheppend goed door en voeg de sesamzaadjes en de rozijnen toe. Serveer met de gele rijst.

Indiase paella is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept