IJsbergsla met mihoensalade, rivierkreeft en goudrenet

4
25 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • 2 Meng voor de dressing de vissaus en sesamolie in een schaaltje. Voeg de bosui en zout en peper naar smaak toe.
  • 3 Snijd de appel in dunne plakken en vervolgens in dunne reepjes. Verwijder daarbij het klokhuis.
  • 4 Verwijder de buitenste bladeren van de ijsbergsla en snijd deze in dunne reepjes. Schep de slareepjes door de mihoensalade.
  • 5 Maak de kleinere blaadjes voorzichtig van de krop los. Leg de ‘slakommetjes’ naast elkaar op de borden. Schep de mihoensalade in de blaadjes. Verdeel de appelreepjes, de wortel en ten slotte de rivierkreeftjes erover. Besprenkel met de dressing.

IJsbergsla met mihoensalade, rivierkreeft en goudrenet is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bietensoep met pittige yoghurt en tijm
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoete & spicy appelcompote
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-speculaassouffleetjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Friszure chutney van rabarber 3 potjes à 300 ml
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept