Ierse rundvlees-brochette

4
75 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep het vlees in een schaal door de marinade. Dek de schaal af en marineer 1 uur in de koelkast.
  • 2 Rijg het gemarineerde vlees met de tomaatjes, de halve knoflooktenen en de chorizo om en om aan de spiesen.
  • 3 Steek de barbecue aan. Gril de spiesen op een matig hete barbecue in 3 min. bruin en van binnen rosé of naar wens gaar. Leg ze op een schaal en bestrooi met zout en peper naar smaak.

Ierse rundvlees-brochette is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmbrochettes met kerstomaat en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeienbrochetten en anijskaramel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brochettes voor lekkerbekken
Snack
Bekijk recept
Brochettes met feta, aubergine en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ierse lendenbiefstuk, "gravy" saus en wortelkoekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blini's met zure room, bietjes en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ierse room
Nagerecht
Bekijk recept
Ierse rundvleesbrochette
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept