Hete kip met mango

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de sperziebonen in water met zout in 6 min. gaar.
  • 2 Verhit in de wok de helft van de olie. Bestrooi de kipblokjes met zout en bak in 4 min. bruin. Neem de kip uit de pan.
  • 3 Schenk de rest van de olie in de pan. Bak de pepers, de paprika en de uien 2 min. Schep de Tex-Mexkruiden erdoor en bak nog 1 min.
  • 4 Draai het vuur laag. Voeg de crème fraîche, het bouillonketeltje en het water toe en breng aan de kook. Voeg de kip en de mango toe en verwarm 2 min.
  • 5 Schep de rijst op de borden. Verdeel er de hete kip over en bestrooi met de ringetjes bosui. Serveer met de sperziebonen.

Hete kip met mango is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept