Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom

4
30 min-
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de papardelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de broccoli in water met zout in 5-6 min. knapperig gaar.
  • 2 Verhit in een koekenpan de helft van de olijfolie. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Bak het vlees in 2 min. per kant bruin en vanbinnen rosé. Neem het vlees uit de pan en laat onder aluminiumfolie 5 min. rusten.
  • 3 Schenk de laatste olijfolie in de koekenpan. Fruit de sjalot met de knoflook en de salie 1 min. Schep de paddenstoelen erdoor en bak 3 min mee.
  • 4 Voeg de madeira toe. Roer de crème fraîche door de paddenstoelen en verwarm de saus nog 2-3 min. Voeg naar smaak 1-2 el extra madeira en zout en peper toe.
  • 5 Verdeel de papardelle over de borden. Schep de paddenstoelen met de madeiraroom erover. Leg de biefstukken erbij en bestrooi met de rucolakers. Serveer met de broccoli.

Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept