Hertenbiefstuk met champignonsaus en paddenstoelen

4
40 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in 20 min. gaar. Smelt in een koekenpan ? van de boter boter met de helft van de olie. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rosé. Laat de biefstukken onder aluminiumfolie rusten.
  • 2 Verwarm de melk. Giet de aardappelen af. Stamp ze met de helft van de resterende boter en de melk tot een smeuïge puree. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 3 Schenk de laatste olijfolie in de pan. Bak de paddenstoelen 3 min. Voeg de laatste boter toe en bak de paddenstoelen bruin. Voeg de sjalot en de peterselie toe en bak nog 1-2 min. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bereid de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Snijd de biefstukken schuin in plakjes. Schep de aardappelpuree op de borden. Schep de saus ernaast en verdeel de biefstuk en de paddenstoelen erover.

Hertenbiefstuk met champignonsaus en paddenstoelen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept