Herfststoof met bier

4
115 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Verhit de margarine in de braadpan. Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak en bak het in ca. 2 min. bruin. Bak de wortel en de kruidnagel ca. 2 min. mee.
  • 2 Schep de bloem, de mosterd en het brood erdoor en bak nog ca. 1 min. Schenk het bier en de bouillon in de pan en breng aan de kook.
  • 3 Draai het vuur laag en dek de pan af met een deksel of stuk aluminiumfolie. Stoof het vlees in de voorverwarmde oven in ca. 1½ uur gaar.
  • 4 Voeg de zilveruitjes en de komijn toe en bind het stoofgerecht met de allesbinder tot de gewenste dikte. Lekker met gebakken of gekookte krieltjes of meergranenrijst.

Herfststoof met bier is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept