Groentechips met aioli

4
20 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een hapjespan een laag van 2-3 cm olijfolie. Boen de groenten goed schoon. Snijd ze in flinterdunne plakjes en dep droog met keukenpapier.
  • 2 Bak de groenten in de olijfolie in kleine porties in 1-2 min. goudbruin en krokant.
  • 3 Schud de chips op een schaal met keuken- of bakpapier en maal er zeezout naar smaak over. Geef er de aioli bij om te dippen.

Groentechips met aioli is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kipfilet met tapenade en sperzieboontjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Maaltijdsoep van geroosterde puntpaprika met groentechips
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Yoghurt met bieslook
Bijgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met gerookte kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept