Groene maaltijdsalade

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sugarsnaps in kokend water met zout in ca. 3 min. beetgaar. Spoel ze in een zeef onder koud stromend water af.
  • 2 Bak in een droge koekenpan met een antiaanbaklaag, de paprika ca. 6 min. al omscheppend. Leg de paprika op een bord. Rooster in dezelfde koekenpan het sesamzaad op hoog vuur al roerende ca. 3 min. Laat het op een bord afkoelen.
  • 3 Verhit ? deel van de olijfolie in dezelfde koekenpan en bak de taugé 1 min.
  • 4 Klop in een slaschaal de rest van de olijfolie, de ketjap, de sojasaus, het limoensap en de bruine suiker tot een saus. Schep de sugarsnaps, de paprika, het sesamzaad, de taugé, de avocado, de koriander, de rucola slamix en de cashewnoten erdoor.

Groene maaltijdsalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene maaltijdsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde maaltijdsalade met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met mango en sperziebonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept