Gourmetpannenkoekjes met warme peertjes en vijgen

4
10 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm op laag vuur in een pannetje de peertjes en de vijgen in het perenvocht. Maak het pannenkoekenbeslag met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking, en voeg hier de kaneel aan toe.
  • 2 Zet het pannetje op de hoek van de gourmetplaat en houd zo het fruit warm.
  • 3 Smelt in ieder gourmetpannetje een beetje boter. Schenk een beetje pannenkoekenbeslag in de pannetjes. Bak de pannenkoekjes in 3 min. per kant goudbruin en gaar.
  • 4 Leg de pannenkoekje op de borden. Schep er een lepel warm fruit over en leg er een bol kaneelijs naast.

Gourmetpannenkoekjes met warme peertjes en vijgen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Pannenkoekjes met stoofpeertjes en speculaaskruimels
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept