Gnocchi met courgette en Toscaanse saus

4
10 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de gnocchi in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit intussen in een hapjespan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. Schep de courgette erdoor en bak 3 min. mee. Schenk de pastasaus erbij. Verwarm de saus 4 min. zonder te koken.
  • 3 Giet de gnocchi af en laat goed uitlekken. Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Schep er de pastasaus over. Schaaf met een dunschiller mooie vlokken kaas boven de gnocchi.

Gnocchi met courgette en Toscaanse saus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept