Glaasje tartaarcarpaccio

4
25 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en schud ze op een bord. Hak de carpaccio tot tartaar.
  • 2 Meng de carpaccio met de tapenade en de pijnboompitten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Maak met vochtige handen 4 balletjes van de carpacciotartaar.
  • 3 Maak de rucola aan met de walnootolie en verdeel over de (amuse)glaasjes. Leg in elk glas een balletje carpacciotartaar. Maak de amuseglaasjes af met de Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum.

Glaasje tartaarcarpaccio is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept