Gevulde tomaat met cocktailsaus

4
20 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan water aan de kook. Snijd in de onderkant van de tomaten een klein kruisje.
  • 2 Dompel de tomaten ongeveer 20 sec. in het kokende water. Leg de tomaten in een bakje koud water en ontvel ze daarna.
  • 3 Meng de avocado, de radijsjes, een deel van de bladselderij en de bleekselderij met de Hollandse garnaaltjes in een kom. Maak aan met het citroensap, de cocktailsaus en zout en peper naar smaak.
  • 4 Snijd de tomaten overlangs doormidden, verwijder de zaadjes en bestrooi met zout en peper naar smaak en druppel er olijfolie over.
  • 5 Doe in iedere tomaathelft een blaadje kropsla en vul ze met een beetje garnalensalade. Bestrooi met wat paprikapoeder en de rest van de bladselderij.

Gevulde tomaat met cocktailsaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met zuurkool en gegrilde rookworst
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept