Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
15 min-
restaurant
Hoofdgerecht
link
Jumbo
print
Ingrediƫnten
4 grote zoete aardappelen
1 avocado
1 limoen
1 potje maïs (180 g)
1 rode ui
20 g bladpeterselie (bakje 20 g)
200 g Jumbo of Belas feta
3 el olijfolie extra vierge
1 snufje zout
1 snufje peper
1 magnetronbestendige schaal
Bereiding
Prik de aardappelen met een vork rondom een paar keer in. Leg ze in de magnetronschaal. Pof de aardappelen in de magnetron op vol vermogen in 8-10 min. gaar. Laat ze onder een schone theedoek nagaren.
Halveer intussen de avocado, wip de pit eruit en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Besprenkel de avocadoreepjes met het limoensap.
Meng de avocado met de mai?s, de ui, de peterselie en de feta. Schep er voorzichtig de olijfolie en zout en peper naar smaak door.
Leg de aardappelen op de borden en schep er de salade naast. Lekker met ciabatta.
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade is een recept van
Jumbo
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Tonijnsandwich met guacamole en maissalade (advertorial) »
Mexicaanse tacosalade »
Beefburger & tomaten-maissalade »
Spicy Latin hotdog »
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson »
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook »
Lamskoteletjes met pittige salsa »
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt »