Fusilli met olijven, kerstomaatjes en walnoten

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Verhit de olie in een hapjespan (of wok) en bak de uipartjes ca. 4 min. op matig vuur. Voeg de olijven en de kerstomaatjes toe en bak ze ca. 4 min. mee.
  • 3 Meng de fusilli met het kerstomaatmengsel, de zure room, de helft van de geraspte kaas en de helft van de walnoten. Breng het op smaak met zout en peper.
  • 4 Verdeel de fusilli over de borden, bestrooi het met de rest van de walnoten, de kaas en extra peper.

Fusilli met olijven, kerstomaatjes en walnoten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept