Frisse limoenmeringue

4
75 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en schud het op een bord.
  • 2 Boen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf en pers de vrucht uit. Klop de slagroom met de suiker en de limoenrasp stijf.
  • 3 Halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit. Meng de passievrucht met het limoensap door de slagroom.
  • 4 Schep de room op de meringues en zet ze 1 uur in de diepvries.
  • 5 Bestrooi de meringues voor het serveren met de frambozen, het amandelschaafsel en de poedersuiker.

Frisse limoenmeringue is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept