Frisse forelsalade met appel en citroendressing

4
15 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de erwten in 2 min. beetgaar. Giet ze af en spoel onder stromend water koud.
  • 2 Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in schijfjes. Besprenkel ze met het sap van een ½ citroen. Meng het sap van de resterende citroen met de mayonaise. Breng de dressing op smaak met zout en peper.
  • 3 Strooi de veldsla op een schaal. Verdeel er de appelschijfjes, de erwten, de forel en de walnoten over. Besprenkel de salade met de citroendressing.

Frisse forelsalade met appel en citroendressing is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
In ham gewikkelde courgettestaafjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met dille-citroendressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept