Frisse ananasgranita

4
370 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm in een steelpan het ananassap met de suiker. Los de suiker al roerend op in het warme sap. Schenk de ananassiroop in een diepvriesdoos en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  • 2 Zet de doos 2 uur in de diepvries, tot zich ijskristallen vormen. Roer de bevroren siroop met een vork los. Zet de doos terug in de diepvries en roer het sap elk halfuur opnieuw goed door. Herhaal tot de siroop volledig bevroren is.
  • 3 Neem de granita bij serveren uit de diepvries, roer nogmaals door en verdeel over glazen. Lekker met een beetje ongezoete slagroom.

Frisse ananasgranita is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept