Daging roedjak

4
145 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een braadpan. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak in ca. 4 min. bruin aan. Voeg de ui toe en bak ca. 1 min. mee.
  • 2 Schep de knoflook, de rode peper, de gember, het citroengras, de macademianoten en de specerijen erdoor en bak ca. 2 min. op laag vuur mee.
  • 3 Voeg de sambal, de palmsuiker, de kokosmelk en de bouillon toe en breng aan de kook.
  • 4 Draai het vuur laag en stoof het vlees in ca. 1½ tot 2 uur zachtjes tot het gaar is. Breng op smaak met zout en peper.

Daging roedjak is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Roedjak met mango
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Babi Roedjak
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roedjak Manis
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Roedjak
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambal Goreng Daging
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daging Rendang
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daging Babi Spesial
10-20 min -
Bekijk recept