Cranberrychutney met uitjes en sinaasappel

4
45 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een pan en fruit de ui ca. 3 min. op laag vuur. Voeg de geraspte sinaasappelschil, het -sap, de suiker, de cranberry’s, de kruidnagel(s) en peper en zout naar smaak toe. Breng het al roerende aan de kook.
  • 2 Kook het op matig vuur 20-30 min. tot bijna al het vocht verdampt is, roer het regelmatig om.
  • 3 Vul de potjes met chutney, draai de deksels erop en zet de potjes ca. 5 min. omgekeerd op aanrecht (zo kan de inhoud vacuüm trekken en voorkom je bederf). Bewaar het tot gebruik op donkere, koele plaats.

Cranberrychutney met uitjes en sinaasappel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde zalm met bietjes-cranberrychutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrychutney
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept