Clafoutis met kersen

4
55 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Zeef de bloem boven een kom, voeg de suiker en het zout toe en maak een kuiltje in het midden.
  • 2 Doe de eieren en de vloeibare margarine erbij en klop het geheel, terwijl de melk toegevoegd wordt, tot een glad beslag.
  • 3 Schenk het beslag in de quichevorm en verdeel de kersen erover.
  • 4 Bak de clafoutis in 35-40 min. in de voorverwarmde oven goudbruin en gaar. Serveer de clafoutis direct.

Clafoutis met kersen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept