Chef's groenten met sjalot-tijmboter

4
25 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pastinaak en de wortel. Snijd de pastinaak in blokjes en de wortel in plakjes. Maak de spruiten en champignons schoon.
  • 2 Kook de pastinaak, de wortel en de spruiten in water met zout afzonderlijk beetgaar. Giet de groenten af en spoel onder stromend water koud.
  • 3 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de champignons 3 min. Voeg de Italiaanse kruiden, zout en peper naar smaak toe en bak in nog 1 min. beetgaar. Voeg de groenten en de sjalot-tijmboter toe en stoof de groenten in 4-5 min. warm. Voeg naar wens extra zout en peper toe.

Chef's groenten met sjalot-tijmboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonspiesen
45 min Snack
Bekijk recept
Hollandse varkensprocureur met sjalot-tijmboter
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Biefstuk op wijze van de chef
0 min
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon Van De Chef
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood Van De Chef
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chateaubriand Rossini op de wijze van de chef
0 min
Bekijk recept