Cajunsteak met maïs, aardappelbolletjes en sla

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Meng op de bakplaat de aardappelbolletjes met 2 el olie en 1 el cajunkruiden. Verspreid het goed over de bakplaat, schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de aardappelbolletjes in 18-20 min. lichtbruin. Schep het tussentijds twee keer om.
  • 2 Verwarm ondertussen de maïskorrels met een tomaatstukjes, het witte deel van de bosui en 1 el olie ca. 8 min. op een laag vuur. Schep het regelmatig om.
  • 3 Wrijf de ribeyes in met de rest van de olie en bestrooi ze met de rest van de cajunkruiden. Laat de grillpan met de anti-aanbaklaag heel heet worden en gril hierin de ribeyes 3-4 min. aan elke kant.
  • 4 Meng in een slakom de sla met de rest van bosuitjes en de dressing.
  • 5 Snijd de ribeyes in dunne plakken. Verdeel de maïs met de tomaat over de borden. Leg de plakjes ribeye ernaast en schep de kruidenboter erbij. Serveer de aardappelbolletjes en de sla apart.

Cajunsteak met maïs, aardappelbolletjes en sla is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Mangosalsa
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cajunsteak met avocado
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept