Bruschetta’s met rosbief en aspergetips

4
15 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het brood in sneetjes en besprenkel aan beide kanten met de helft van de olijfolie. Bestrijk de aspergetips met de overige olijfolie.
  • 2 Verhit de grillpan. Rooster de sneetjes brood in 1-2 min. per kant goudbruin en krokant. Gril de asperges in 5 min. rondom bruin en beetgaar. Rooster intussen in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord.
  • 3 Leg de sneetjes brood op borden. Wrijf ze in met het snijvlak van de knoflook. Leg de rosbief en de aspergetips op de bruschetta’s. Bestrooi met de basilicumreepjes, pijnboompitten en peper naar smaak. Besprenkel de bruschetta’s met de balsamicodressing.

Bruschetta’s met rosbief en aspergetips is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmhaasje met groene aspergetips
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept