Brownie-lolly

4
15 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade in een hittebestendige kom op een pan heet water (= au bain-marie). Laat de kom het water niet raken!
  • 2 Steek in elke brownie een cakepop- of satéstokje. Laat de gesmolten chocolade boven de brownie van een vork lopen zodat strepen ontstaan. Versier de brownies verder met de decoratiestiften en het strooisel.
  • 3 Leg de brownies 5 min. in de koelkast zodat de chocolade weer hard wordt. Bind om de stokjes een leuke strik van lint. Rijg er desgewenst een kaartje aan. Bewaar de brownies afgedekt op een koele plek (buiten de koelkast).

Brownie-lolly is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-citroenkoeklolly’s
40 min-
Bekijk recept
Zoete aardbeilolly met hagelmix
25 min-
Bekijk recept
Sneeuwmannetje
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Lolly's van gedroogd fruit met speculaas en kokos
Snack
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept