Bio-bonensalade met balsamicovinaigrette

4
15 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de bonen, kikkererwten en linzen in een vergiet en spoel ze af met koud stromend water. Laat alle bonen goed uitlekken en doe ze in een wijde schaal.
  • 2 Klop een vinaigrette van de balsamicoazijn, olijfolie en honing. Schenk de vinaigrette bij de bonen. Voeg de tomaatjes, ui en rucola toe en schep door de bonen. Breng de salade op smaak met zout en peper.

Bio-bonensalade met balsamicovinaigrette is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Auberginebeursjes met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken kippenhaasjes in balsamicovinaigrette
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergehapjes met meloen
20 min Snack
Bekijk recept
Eendenborst met balsamicovinaigrette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept