Appelbolletjes

4
25 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de wijn met de suiker, het kaneelstokje en de kruidnagel aan de kook. Laat de wijnsiroop 3 min. zachtjes inkoken.
  • 2 Schil intussen de appel. Snijd met een meloenlepel bolletjes van het vruchtvlees.
  • 3 Neem de wijnsiroop van het vuur. Voeg de appelbolletjes toe en laat ze in de siroop afkoelen. Zet de appelbolletjes in de siroop, minimaal 1 dag, in de koelkast.
  • 4 Verhit de olie om te frituren tot 180 °C. Bereid de mix voor appelbeignets volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de appelbolletjes uit de koelkast en laat ze goed uitlekken.
  • 5 Haal de appelbolletjes door het beslag. Bak ze in de hete olie goudbruin. Laat ze uitlekken op een schaal met keukenpapier. Bestrooi ze met poedersuiker en serveer meteen.

Appelbolletjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli van mango en appel
2uur- Nagerecht
Bekijk recept
Groentesmoothie met rode biet, selder, appel en radijsjes
35 min Snack
Bekijk recept
Soep met ballen maar dan anders
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Appels gevuld met spinazie
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ravioli van mango en appel
2uur- Nagerecht
Bekijk recept
Groentesmoothie met rode biet, selder, appel en radijsjes
35 min Snack
Bekijk recept
Soep met ballen maar dan anders
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Appels gevuld met spinazie
35 min Bijgerecht
Bekijk recept