Amuselepel met garnaaltjes en wakame

4
20 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom de garnaaltjes met de sojasaus en zet apart om te marineren.
  • 2 Halveer de avocado en wip de pit eruit. Schep het avocadovlees uit de helften en prak met een vork in een kommetje fijn. Meng er het citroensap en de wasabisaus door.
  • 3 Leg de wakame op acht lepels. Verdeel er de garnaaltjes over. Maak af met de wasabi-avocadocrème en bestrooi met de uitjes.

Amuselepel met garnaaltjes en wakame is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ziltige zeesalade met amandelmayonaise
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Makreelbapao met steranijsdragonsaus
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Danny’s bentobox met tonijn
1 uur-
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse met scampi
30 min-
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept